CONFERENCIAS 2020 AGRICULTURA REGENERATIVA

AGRICULTURA REGENERATIVA

Conferència 1. LA IDENTITAT VEGETAL (EN CATALÀ)

El camp de cultiu és una entitat viva. Té capacitat natural d’auto-conservar-se per sobreviure, i evoluciona per manifestar qualitats més avançades de la Natura i poder ser vehicle de la substancia intel·ligent que existeix en el Cosmos. Darrera la bellesa hi ha una matemàtica exacta, avançada. Unes combinacions químiques que tendeixen a qualitats extraordinàries de la matèria. La intel·ligència té uns fonaments visibles i potenciables. L’auto-conservació i auto-regeneració son naturals, però hi ha més… El camp s’enfronta a la incertesa per manifestar qualitats avançades. La transformació dins d’uns cultius té sentit, i una direcció cap a la seva entitat vital original.
En aquesta conferència us vull explicar aquestes bases. Com es manifesta aquest principi intel·ligent i donar les claus de com seria la comunicació amb el vostre camp de cultiu per restablir la regeneració natural, acompanyar a la terra a manifestar la seva millor versió, i evolucionar tots amb aquesta tasca.

Conferència 2. LES PLAGUES (EN CATALÀ)

Les plagues porten un missatge que ens connecta amb la tasca evolutiva que els humans tenim amb els altres Regnes de la Natura. Són una porta a veure les errades en la interacció amb la terra. La societat aporta solucions que fereixen els cultius i no són efectives. Cal entendre el que passa per saber com abordar la situació, que està lligada a un desenvolupament per poder abordar la plaga existent i també anticipar-se a les que puguin venir en el futur.

PER ESCOLTAR ALGUNA DE LES CONFERÈNCIES CONTACTA AMB MI AL CORREU ELECTRÒNIC integrityregenerate@gmail.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

A %d blogueros les gusta esto: